Coverband i Malmö

Här listar jag coverband i Malmö som är ifrån staden. Det finns band som åker långväga även utanför Skåne och det kan alltid vara värt att fråga efter band till din fest som är utifrån staden också, men denna text ägnas åt coverband som utgår ifrån Malmö.Listan övet banden hittar du längre ner i inlägget.

Malmö är en ganska stor stad och det finns gott om live-band att tillgå. Precis som överallt så kan det skilja mycket i pris, genre och kvalité, så det är samma kriterier som gäller vid bokning (läs här om vad du ska tänka på när du ska boka ett coverband.) som alltid annars.Ofta så är det enklare att få bra referenser på ett band om det är i din egen stad de brukar spela, kanske till och med har du hört dem själv live någon gång.

Så här är listan, men ditt eget tycke och smak får avgöra om dessa band är något för dig eller ej. Jag listar bara band som har något typ av demo på som sida.

I bokstavsordning:Emely and the Darlings

http://www.thedarlings.se/index.html Spelar soul-musik från 60-talet och framåt och har dessutom en stor jazzrepertoar för till exempel mingel på festen eller företagseventet.

Great Northern

http://www.greatnorthern.se Rock och blues. Låter som ett tungt band om du löser beskrivningen men lyssna på demon, det är rock menavgör själv om det är din typ eller ej.

NAJZ

http://www.najzband.se Har spelat över 350 gig, skriver de på sin hemsida. Är en kvintett med ambitiösa musiker som har en repertoar med musik från 60-talet och framåt. Satsar på ös och spelar mycket modern musik också.

Retrospect

https://www.facebook.com/retrospectcoverband/ Spelar på bröllop, fimrafester och 50-årsfester och.. med blandad repertoar och fullt ös när det behövs.

Ryktet går

http://www.ryktetgar.nu/index.php Etablerat coverband som spelar både på fester, bröllop och ute på krogen. Blandad repertoar.

Thoms trio

http://www.thomstrio.se Spelar allt! De sätter sin egen prägel på musiken fast igenkänningsfaktorn ska alltid vara hög. Är inte rädda för att köra rock på puben eller dansband på festen om det behövs.

Besöks deras hemsidor, lyssna på dem, kontakta dem och boka ett band! Läs som sagt gärna här på sidan om saker som kan vara bra att fråga om när du bokar.

/Per

16 May 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)