Coverband i Kristianstad

Fortsätter min tur i Skåne och radar upp coverband. Nu kommer Kristianstad som är en klassisk musikstad i Skåne. Iallafall i mina ögon, har varit både på rock- och jazzkonserter där som lyssnat på coverband på festival och vid fest.

 

Men Skåne är ganska litet så om inget av de här banden jag radar upp i inlägget kan just när du behöver en spelning så kolla in till exempel mitt inlägg om coverband i Malmö också. Det tar bara en timme med bil från Malmö till Kristianstad så jag lovar att det inte är något problem för alla seriösa band iallafall.

 

Jag lägger endast upp band här som har någon typ av demo på sin hemsida, antingen ljud eller video. Själv föredrar jag ett videoklipp, men det är du som ska boka! De står i bokstavsordning, ingen typ av kvalitétsrankning.

 


On The Road again

http://ontheroadagain.nu/

Här har du ett Kristianstadbaserat band som musikaliskt har sin tyngdpunkt på klassiker från 50-, 60- och 70-talet. Många videoklipp, som jag gillar, där du kan uppleva vilket typ av band de är.

 

Täckbandet

http://www.tackbandet.n.nu/

Mycket mer professionellt än såhär blir det inte. Raka rör i informationen på hemsidan innan du bokar, vänlig informativ ton och riktigt bra inspelningar som gör att du kan känna dig trygg i hur de låter. Massvis med musiklärare och hårdrockare i bandet verkar det som, och det brikar vara bra.

 

Vertigo

https://www.facebook.com/coverbandvertigo/

Är ett band som spelar i hela Skåne och drar sig ut mot Blekinge också. Blandade låtar, är egentligen lite på gränsen om de uppfyller kravet med demo för att vara med på listan här, men det lilla som finns på deras facebook-sida som verkar vara deras fulla internetnärvaro, tycker jag låter bra!

 

 

 

30 May 2018


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)