Jogges

Jogges är ett dansband/coverband ifrån SJöbo i Skåne, ett band med stor erfarenhet bland musikerna. De bildades 2014 efter att de två olika banden, coverbandet "Under Cover" och dansbandet "Escape"slog sig samman till ett nytt; Jogges!

I och med sammanslagningen så har de här musikerna erfarenhet av att spela tillsammans sedan 90-talet med en völdigt bred och varierande repertoar.  Jogges kan spela på allsångsarrangemanget, bröllopet, grillfesten, företagsfesten, invigningen, kompa andra artister, köra bordsvisorna, ja, det mesta. De kan till och med hjälpa till med att vara konfrencierer om du kör en tillstlällning som kräver detta.
 

 

Jogges lägger stor vikt vid att allt är 100%, inget förinspelat material förekommer, du får ett riktigt live-.band som mixar musiken med ett visst inslag av humor om du bokar dem. Repertoaren består av både ren dansmusik och populärmusik som tillsammans blandas upp med vårt egenskrivna material.

 

Jag har gjort en spellista som visar på Jogges musikaliska bredd, ett snabbintro om Jogges:

 

Kul att veta är att sommaren 2016 så agerade JOGGES som allsångsorkester på West Pride i Göteborg inför 22.000 personer i publikhavet.

Den 20:e Januari 2018 släpptes fyra egenskrivna låtar på Skånska under samlingsnamnet ”Här och nu”.

Så det är ett etablerat och professionellt band du har att göra med.

 

Kontakt dem genom Kapellmästare Jopakim Svensson. Kontaktuppgifter och websidor/sociala medier och en länk till Spotify med deras egna material som låter väldigt bra, hittar du nedan:

 

Länk till hemsida: www.joggesmusik.com

Länk till Facebook: www.facebook.com/jogges

Länk till Youtube: www.youtube.com/user/JoggesMusik

Länk till Spotify: https://open.spotify.com/artist/4E2lKLJWDV7KNINICpWjUM?si=_DbfQ7vMQpmp09nnOpRy3w

 
Svensson
JOGGES / genom Joakim Svensson, kapellmästare
 
0704-872913

www.joggesmusik.com

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)